Dolën tek emisioni “Dua të të bëj të lumtur”, vetem per te bere leke, e trishte cfare po u ndodh sot

Elida tregoi se Ariani ka ushtruar dhu në psikologjike dhe fizike ndaj saj, gjë të cilën i shoqi e ka mohuar. Po ashtu ka shtuar se ai është i ati i 4 fëmijëve të tjerë nga dy martesa të mëparshme dhe këtu Ariani ka ndërhyrë duke thënë se ka vetëm dy.

Dyshja është bërë e njohur në media, kur para 10 muajsh Elida gjatë emisionit “Dua te te bej te lumtur”, i kërkoi të falur publike të shoqit që e kishte tr dhëtuar e për më tepër e kishte futur në b u r g pa arsye.

Ditën e djeshme, te ‘Historia ime’, Mirela Milori e ka pyetur përse i ka kërkuar falje Arianit dhe ajo ka zbuluar se në fakt ka qenë i gjithi një k mplot mes tyre, ndërmjet së cilit synonin të merrnin ushqime falas dhe pagesën e qirasë për 2 muaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*