Duda Balje, deputetja sėkṣi që i fal 5 vaktet

Duda Balje njihet si njëra nga deputetet më seksi në Kuvendin e Kosovës.

Për Indeksonline, ajo ka dhënë një intervistë më ndryshe, duke përshkruar vetën larg pozitës së deputetes e larg politikës.

Ajo tha se në jetën e përditshme është një person shumë i thjeshtë, shumë praktik si dhe shumë korrekte. Gjithashtu tha se çdo mëngjes zgjohet herët për të falur namazin.

Intervistën e plotë mund ta dëgjoni në videon më poshtë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*