Duket e bukur por…! Kjo është fotοja që Grida s’do dοnte t’i pubIikohej kurrë (Foto)

Grida Duma ka qenë një nga femrat më sharmante në politiken dhe tashme gazetarine shqiptar e cila

sa herë që dilte nga salla e seancave plenare ia dilte të tërhiqete vëmendjen e kolegëve të saj, por edhe gazetarëve.

Por me sa duket qëndrimi për një kohë të gjatë jashtë parlamentit ka sjellë edhe lodhjen e saj.

Fotografi I talentuar Agim Rama ka publikuar një foto të Grida Dumës të cilën ajo kurrsesi nuk do të donte që t’i publikohej në media,

ku shfaqet e lodhur dhe shumë larg asaj Gridës që të gjithë imagjinojmë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*