E рazakontë në Koѕovë, nuѕja lë dhëndrin në ditën e dasmëѕ, mуѕafirët i gënjejnë se ka përfunduar në ѕрital

“Siç e do zakoni bëhen dasmat në vendin tonë” është një shprehje popullore e cila përkufizon ahengjet familjare.

Ndërsa një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një nga familjet shqiptare gjatë sezonit të dasmave.

Organizuesi i dasmës Eltoni ka fol në emisionin “Libero” me Resul Sinain rreth kësaj ngjaje të pazakontë në vendin tonë.

Duket se nusja kishte braktisur dhëndrin dhe Eltoni ishte detyruar nga familja e nuses të gënjej duke i thënë se “nusja është e sëmurë dhe e kemi dërguar në spital”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*