“E dυa por ka tjeter”, 22-υjeçarja nuk ndahet dot prej djaIit nga Tirana

“Une jam nje vajze 22 vjec..kam jetuar dhe punuar per 6 vjet ne greqi aty ku u njoha me nje djal nga tira na..u dashu rova me nj djal 23 vjc ne pun. nfillim ishim thjesht kolg pune pastj …por koha kalonte na bente me te l idhur me njeri tjtrin deri sa u dash uruammarr.zisht .. dhe sot bej 1 vit qe jam ak oma me ate edhe pse me vr e t nder gjegja lend o hem duke..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*