E fundit! Eni Çobani sërisht në tel ashe! Avokates i kërkohet ti hiqet liçensa, ja veprimi qe ka bere

Avokatja e emisionit SHIHEMI NE G JYQ Eni Çobani, ka thyer bo mjkotin e avokateve.

Sot Çobani ka marre pjese ne nje seance gjy qesore ne Gjykaten e Faktit ne Permet

ku dihet qe avokatet ne te gjithe vendin kane 1 muaj qe po bojko tojne seancat gjyqesore si kunde rshtim ndaj hartes se re gjyqesore ne vend.

Avokatet e Permetit jane ndeshur me avokaten Çobani ne hyrje te gjykates por ajo ka hyre ne godine duke thy er boj kotin.

Dhoma e Avokatise se Gjirokastres ku pjese jane edhe avokatet e Permetit, ka siguruar proc esverbalin e seances gjyqesore ne Gjykaten e Permetit dhe tok me te,

i ka derguar Komitetit te Disiplines te Dhomes Kombetare te Avokatise ne Tirane, nje a nkese ku i kerkohet marrja e ma save ndaj Eni Çobanit me heq jen e liç enses.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*