E fundit! Nuk ishte das hnori, policia zbulon si Martina i mori je tën Mateos ne Maliq

Burime konfirmojnë se për vr sjen në Kolanec të 26-vjeçarit Martin Çeço, në 18 qershor të këtij viti, është arrestuar edhe një shtetase tjetër.

Bëhet fjalë për Martina Pajollarin, e dyshuar si bashk punëtore në vr sjen e Martinit. Policia ka arritur të sigurojë provat

e mjaftueshme që vërtetojnë se kjo shtetase ka bashkëpunuar me 3 autorët e arr stuar më herët, Bleti Angjo, Valter dhe Edlir Mollaj që vu jnë dën min në b rgun e Drenovës.

Kujtojmë se tr pi i paj të i Martin Çeço u gjet në rezervuar, në fshatin Kolanec. I riu rezultonte i zhd kur dhe u denocua në polici nga familjarët.

Gjatë këqyrjes, në trupin e 26-vjeçarit, janë konstatuar shenja në pjesën e f tit. Ai u transportua në m rgun e spitalit të Korçës,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*