E FUNDIT / Nuk ka me vend per dyshime, Aida Doçi eshte shtatzane

E FUNDIT / Nuk ka me vend per dyshime, Aida Doçi eshte shtatzane

U p.ërfol shumë kohëve të f.un.dit në media.Këngëtarja e da.shur për p.ubl.ikun Aida Doci është sh.tatz.ënë dhe nuk ka hezi.tuar të sjell një video me bark. e rru.mbul.lakosur.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Ajo shihet e veshur me një fustan të kaltërt në pah ka vënë barkun.E rregulluar ne det aje ajo po duket edhe më e bukur si shta tzëne.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*