E FUNDIT: Shqiptari “hero” në Greqi, sh.pëton 5 fëmijë…

Një ngj/arje e paza/kontë ka be/fasuar opinionin pu/blik në Greqi, ku një shqiptar është kthyer pad/ashur në ‘he/roin’ e momentit atje. Ai telefonoi menjëherë pol.ici.në pasi gjeti në mes të rrugës një fëmijë rreth një vjeç. Inc/identi ndodhi në Aspr.opyrgos.Forcat e rendit mbërritën me urgj.encë në zonë, por teksa po tentonin të gjenin prindërit e fëmijës, u përballën me një skenar edhe më të rëndë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Ata dëgjuan të qara e kli.thma që vinin nga një makinë aty pranë, ku gjetën edhe një tjetër fëmijë në sedilje, si dhe tre të mi.tur të mby.llur në bagazh. Menjëherë ka nisur një het.im për ras.tin, i cili bëri jehonë në mediat vendase që theksuan faktin se ka qenë shqiptari ai që dha alarmin, duke bërë të mundur që fëmijët të ndihmoheshin në kohë. Ata janë dërguar në spit.al ku u kontrollua gjendja e tyre shënde.tësore, ndërsa u ngrit një pa.di për negliz.hencë dhe br/aktisje të miturish. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*