E ka pën me meshkuj “Zogu i Tiranës” flet per eksperiencën në shtrat me këngëtaren shqiptare: Ajo ka shije te ketij fruti

I ftuar së fundmi në një intervistë në “Gazeta shqiptare”, ishte Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranës”. Gjatë bisedës në studio, moderatorja e ka pyetur Zogun se ç’pyetje pikante do të kishte dëshirë t’i bënte këngëtares Gugu.

“Mund ta pyesja për krevatin, për poz cionet e preferuara. Sa e nx htë je, kthehu kështu, rri kështu, rrotullohu kështu.

Ajo më ka treguar shumë në fakt se jemi shumë shok e shoqe, flasim lirshëm si gjithë rinia, çfarë bën ti në krevat, si rri, sa e nx htë je, sa e sh jshme je.”

I pyetur nga moderatoret nëse e ka shuar kureshtjen me vepra dhe jo me fjalë dhe çfarë shije kishte Gugu, Hermesi ka treguar:

“Është një shprehje që kanë pas thënë më parë: ‘Shalqiri dhe pjepri do provuar’.

Gugu kishte shije ekz tike, shije ananasi.”- është shprehur Zogu, i cili më pas ka treguar se tashmë marr dh niet mes tyre ishin vetëm shoqërore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*