E Keni Barkun E Fryrë, Po Ju Varet? Ja Si Të Shpëtoni Prej Tij Dhe Të Humbni Peshën Brenda 1 Nate

E Keni Barkun E Fryrë, Po Ju Varet? Ja Si Të Shpëtoni Prej Tij Dhe Të Humbni Peshën Brenda 1 Nate

WOW! Është një ba kter i zorrëve asimptomatik që vështirë të dia gnostikohet pa ekzaminim të duhur mjekësor dhe mjekët e kanë njohur atë si H. Pylori ose Helicobacter Pylori.

Helicobacter Pylori mund te shk aktoje këto simptoma: diarre, fr yrje, dje gie të zorrëve, kapsllëk dhe d himbje, gastrit, nje stomak te fr yrë, pro bleme ka rdiovaskulare, d himbje koke, tris htim dhe a nkth.Ndaj sigurohuni që te jeni gjithmonë ne dijeni te higjienës në restorantet ku hani.Çfarë mund të bëni për këtë?Konsultohuni me mjekun tuaj për të marrë trajtimin e duhur mjekësor.

Ky trajtim nuk ka nevojë për antib iotikë, por gjithmonë është mirë të kërkoni këshilla mjekësore.Krijoni nje dietë me ushqime te shendetshme e të përshtatshme në mënyrë që të elim inoni bak teret.Merrni sasi të konsiderueshme të vitaminave A, C dhe E.Mbani mbani higjienën tuaj në një nivel të lartë, lani gjithmonë duart, dhe për më tepër, pini ujë nga një burim i sigurt.Cfare mund të bëni për ta lu ftuar këtë bakter?Këtu po ju paraqesim një pije natyrale që do tju vije ne ndihme.

Përbërësit :1 kastravec-Nje tufe majdanoz-1 lugë gjelle xhinxher pluhur1 lugë gjelle xhel Aloe Vera1 limon½ gotë ujiPregatitja:Vendosini të gjithë përbërësit në një gotë, perziejini mire e mire dhe pijeni kete perzierje.Ju do të vini re se nuk keni më stomak të fryrë vetëm pas përdorimit të parë.Kombinimi i këtyre përbërësve do të ndihmojë sistemin tuaj të tretjes duke djegur yndyrë ndersa jeni duke fjetur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*