E kujtoni Zhaden? Sot nënë e 3 fëmijëve, por dy vajzat binajke janë fiks si ajo (foto)E kujtoni Zhaden? Sot nënë e 3 fëmijëve, por dy vajzat binajke janë fiks si ajo (foto)

E kujtoni Zhaden? Sot nënë e 3 fëmijëve, por dy vajzat binajke janë fiks si ajo (foto)E kujtoni Zhaden? Sot nënë e 3 fëmijëve, por dy vajzat binajke janë fiks si ajo (foto)

Nëse përmendet emri Zhade, menjëherë mendja të shkon te seriali Kloni. Ishte telenovela braziliane ajo që i bëri për vetë një numër të madh adhuruesish anë e mbanë botës.

Giovanna Antonelli është një nga aktoret më të bukura dhe më të talentuara nga Brazili. Të gjithë shqiptarët e mbajnë mend si Zhade, nga telenovela që u transmetua disa vite më parë në vendin tonë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*