E Mbani Mend Qetësorin Që Fitoi 100 Milionë Nga ”Big Brother”/ Ja Ku Jeton Ai Tani Dhe Me Çfarë Merret: Kam Pasur Dhe Unë Planet…

Big Brother Albania VIP fillon pas 1 jave teksa banorët e vjetër rikujtojnë me nostalgji kujtimet e tyre dhe japin detaje nga eksperienca duke mos harruar për të dhënë këshilla dhe për konkurentët e rinj që këtë vit e kanë më të lehtë pasi janë mësuar me kamera por nuk janë mësuar që publiku ti shoh 24 orë në 24.

I ftuar te Shqipëria Live, Qetsor Ferrunaj, fitues i edicionit Big Brother 2, flet për eksperiencën e tij. “Unë e kisha bërë shumë të qartë , që doja lekët. Emocionet janë të pa përshkrueshme, sidomos nga java në javë, kur je i nominuar e nuk do ta kisha problem ta bëja përsëri. ,- u shpreh Qetsori.

I pyetur nëse e ka merituar fitimin e 100 mijë eurovë në edicionin e dytë të Big Brother Albania ai us shpreh:

“Po sigurisht, aty secili ka strategjitë e veta. Kujtoj që unë isha i nominuar, ndërsa Dritani, një konkurrent i Big Brother 2, nuk ishte. Atëherë planifikova me vetëdije, që ai të hynte në she rr me një tjetër pasi e shihja si konkurrent të fortë,- rrëfeu Qetsori.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*