E nxoren nga uji, por pa shenja jete. Kapet sirena ne brigjet e Italise(VIDEO)

Pamje: E nxoren nga uji, por pa shenja jete. Kapet sirena ne brigjet e Italise. E kap.in sirenen dhe e nxjerrin nga uji /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

por pa shenja jete. Nese deri me tani nuk i keni besuar, ja ku i keni provat se ato ne te vertete jetojne ne uje dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pamje: E nxoren nga uji, por pa shenja jete. Kapet sirena ne brigjet e Italise. E kap.in sirenen dhe e nxjerrin nga uji por pa shenja jete. Nese deri me tani nuk i keni besuar, ja ku i keni provat se ato ne te vertete jetojne ne uje dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*