E pabesueshme, Shqiptarja në Zvicër lind gjashtënjakë por do çuditani se çfarë i ofroj shteti

E pabesueshme, Shqiptarja në Zvicër lind gjashtënjakë por do çuditani se çfarë i ofroj shteti

Zvicra është krenare dhe e lumtur që një grua Shqiptare ka lindur gjashtënjakë në shtetin e saj.Shteti Zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri

Shumë e rrallë është që një shqiptare të lindë trenjakë dhe jo më gjashtënjakë.Një nënë nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë të shëndosh si molla.Në një fotografi të postuar nga jo nënë shihet pranë bebeve të shtrira në divan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*