E padegjuar! Kanë 30 vite të martuar, por gruaja është ende e vir gjër, historia e ketij burri eshte e trishte

Një burrë ka rrëfyer historinë e tij të martesës me gruan e cila për 30 vite me radhë nuk pranoi që të kishte marr dhënie , shkruan The Sun në rubrikën Deidre.

“Ne kemi 30 vite të martuar dhe gruaja ime është ende e v rgjër. Më th yen zemrën pasi nuk ndihem si një njeriu i duhur. Në natën tonë të dasmës, unë po bëhesha gati të kryenim marr dhënie, por ajo më ndaloi duke thënë: “Kjo nuk është e drejtë.”

Mendova se do të provonim përsëri natën tjetër, por nuk ndodhi kurrë. Ne puthemi dhe përkëdh lemi, por kjo është e gjitha.

Ajo erdhi me mua për t’u takuar me mjekun tonë kohët e fundit. Ai pyeti për jetën tonë sek uale, kështu që unë pranova se nuk kishim bërë kurrë s ks.

Gruaja ime më pas rrëfeu se ajo kishte qenë “e tm rruar të mbetej shtatzënë”. Nëna e saj gjithmonë e kishte fr kësuar për dh mbjen e lindjes.

Asnjëherë nuk kemi mundur të kemi familje dhe nuk e kam shtyrë kurrë sepse mendoja se ajo nuk mund të bënte marr dhënie. Unë ende e dua atë, por ajo na ka privuar të dyve nga një jetë sek uale,” mbyllet rrëfimi i burrit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*