E pashe mamin me she nja, sma mori mendja! Flet vajza e te moshuares, ja cdo bej tani e mbrapa me te

Zhaneta Nura është e bija e të moshuarës e cila është dh nuar nga punonjëset e qendrës për të moshuar ku qëndronte.

Nura ka deklaruar për mediat lokale në Kosovë se nënën e vizitonte shpesh dhe se herën e fundit që kishte qenë, para 4-5 ditëve kishte vënë re shenja dh ne në fytyrën e saj. Ajo thotë se menjëherë sapo ka parë videon e dh nës ndaj nënën e saj ka kërkuar që tërheqjen nga qendra e të moshuarve ku qëndronte.

Minimumi një herë ose dy herë në javë e kam vizitu nënën. Tash para 4-5 dite kam qenë në rezidencë, në herën e fundit, e kam parë një shenjë dh ne në faqe, por s’më ka shkuar mendja që ka dh në në një rezidencë me standarde zivcerane.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*