E Pazakontë/ Njihuni Me Shtetin E Vetëm Në Botë Ku Vajzat Shiten Ose Këmbehen Me Lopët

E Pazakontë/ Njihuni Me Shtetin E Vetëm Në Botë Ku Vajzat Shiten Ose Këmbehen Me Lopët

Disa vajza të reja ende dalin në ankand për martesë në këmbim të lopëve në Sudanin e Jugut – një nga sfidat sociale që aktivistët kishin shpresuar ta nënvizonin gjatë vizitës së shtyrë tashmë të Papa Françeskut.

Çmimi i një vajze, i përcaktuar në negociatat midis babait të saj dhe burrit të ardhshëm, është zakonisht 50 deri në 100 lopë, që secila lopë ka vlerë prej 1,000 dollarësh. Një vajzë e konsideruar si e bukur, pjellore dhe e nivelit të lartë shoqëror

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*