E ren de ne Tirane! Musli mani merr nusen e dyte dhe sja pranon gruaja, por gruaja e dyte i bën gjë mën, vjen me vellain dhe

Martesa me dy gra i ka kushtuar shtrenjtë Ilmi Halimit. I detyruar pas një konf ikti të ndajë njërën prej tyre, dje rreth orës 16.00, menjëherë pasi kishte dalë nga falja prej xhamisë së Rrugës së Kavajës, ai është q lluar disa herë nga vëllai i gruas së ndarë.

Ka dashur të jetojë në bazë të asaj që ia lejon She iati, por nuk ka mundur ta shmangë konf iktin mes bashkëshorteve dhe, më pas, sh rrin me të afërmit e gruas së dytë, pas të cilit burri me dy gra, Ilmi Halimi, 21 vjeç, ka përfunduar në spital me disa pl gë . Ka qenë Festim Avdyli, 18 vjeç, vëllai i bashkëshortes së dytë të Halimit, që e ka q lluar, pasi ky ka dalë nga xh mia e rrugës së Kavajës, ku kishte qenë për t´u falur. Ndërkohë, pak minuta pas ngjarjes, policia ka arritur ta identifikojë autorin dhe të zbardhë motivet e sh rrit, që kishte çuar në pl gosjen e 21-vjeçarit. Dy orë më vonë, agjentët e të Komisariatit 3, kanë bërë të mundur edhe arr stimin në Durrës të të riut, që ishte strehuar te motra e tij, tashmë e martuar edhe një herë tjetër.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*