E tme rrsh me: 40 vjeç ari i dashuruar me ‘vajzën’ tij: E dua seri.ozisht…!!

Madjel Husa është arre.stu.ar nga pol icia e Tiranës pasi aku.zo het se ka përnd.jekur një vajzë e cila mund të kishte moshën e vajzës së tij.Ai është 40 vjeç dhe është i dashuruar me një vajzë vetëm 20 vjeç.Fillimisht Madjeli u arr est.ua, më pas gjykata e la në arr est shtëpie për gati dy muaj, për t’u arr est uar sërish. Në fund, gj.ykata e dën oi me 2 vite burg. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Madjel Husa është arre.stu.ar nga pol icia e Tiranës pasi aku.zo het se ka përnd.jekur një vajzë e cila mund të kishte moshën e vajzës së tij.Ai është 40 vjeç dhe është i dashuruar me një vajzë vetëm 20 vjeç.Fillimisht Madjeli u arr est.ua, më pas gjykata e la në arr est shtëpie për gati dy muaj, për t’u arr est uar sërish. Në fund, gj.ykata e dën oi me 2 vite burg. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*