E tmẹrrshme! Donte vajzë e jo djalë, babai e merr të porsalindur e fυt në qese dhe e hẹdh nga shkëmbi, por mrekullia nga Zoti ndodh: Ja si shpëtoi!

E tmẹrrshme! Donte vajzë e jo djalë, babai e merr të porsalindur e fυt në qese dhe e hẹdh nga shkëmbi, por mrekullia nga Zoti ndodh: Ja si shpëtoi!

Ardhja në jetë e një fëmije sjell gëzim të madh për një familje, e sidomos për nënën dhe babanë. Por nuk ka ndodhur kështu me një baba.

Këtë histori të hidhur e ka sjellë ”Daily Mail”. Në provincën e Guangdong babai ka hedhur poshtë fëmijën e tij të porsalindur, pasi donte vajzë dhe jo djalë.

Raportohet se burri e kishte futur vajzën e tij në një qese të madhe najloni dhe më pas kishte shkuar në një zonë rurale, ku hodhi vajzën e tij nga shkëmbi.

Ekipet filluan ta kërkonin menjëherë dhe raportohet se vajza ka shpëtuar për mrekulli. Ofi cerët që e kërkuan thanë:

Dëgjuam një zë nga fundi i shkëmbit. Vajza e vogël është ktyher te nëna dhe janë të dyja mirë.

Kurse babai ka thënë se ndihej i detyruar ta hidhte djalin nga shkëmbi pasi nuk kishte mundësi dhe donte vajzë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*