E turpshme: shikojeni çka i bën policia e maqedonisë këtij 22 vjeçari nga Tetova (PAMJE)

U ndalua nga policia për kontroll, por u ushtrua dh unë ndaj tij.

Kështu thotë 22 vjeçari Albinot Murati nga Sllatina e Tetovës që kishte ardhur dhe në spitalin klinik të Tetovës për të kërkuar ndihmë mjekësore.Sipas Albinotit ai bashkë me dy shokët e tij deri sa kanë qenë duke shkuar në shtëpi nga Tetova në hyrje të fshatit Sllatinë janë ndaluar nga dy vetura të inspektorëve policor dhe janë k eqtrajtuar dh unshëm pa asnjë arsye.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*