E vetme jetoj ne Hamburg (37) “Kush don me ardhe te une vjen, kush nuk don s’ka pr.obl.em”,

E vetme jetoj ne Hamburg (37) “Kush don me ardhe te une vjen, kush nuk don s’ka pr.obl.em”,

Për disa vite kam qenë duke bashkjeuar me një person aë tani nuk ka më asnjë rëndësi në jetën time sepse as që kam pasur ku rorë martese ndonjëher, kështu që nuk kam kurrfar pe ng esa as nga familja e as nga ish-i im..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Kaluan disa vite dhe tani jam e pe.nd.uar pse e kalova kohën ashtu pa asnjë qëllim në jetën time dhe tani i shoh ga.bi.met e mija dhe pen.doh.em për kohën e kaluar kot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*