Edhe Kjo Ndodhi Me Shqiptarët, Nusja Ikën Nga Dasma E Saj Me Dajën E Burrit, Babai I Dhendrit Ben Kerkesen E Papritur

Edhe Kjo Ndodhi Me Shqiptarët, Nusja Ikën Nga Dasma E Saj Me Dajën E Burrit, Babai I Dhendrit Ben Kerkesen E Papritur

Po dhe është e vërtetë, por kësisoj lajme janë dëgjuar edhe më parë mirëpo në këtë rast që të jetë më tragjike ngjarja, nusja ka ikur me të dashurin e saj i cili është daja i burrit që ajo duhej të martohej.

Ahengu i organizuar nga dhëndri nuk është anuluar por përkundrazi babai i dhëndrit ka kërkuar nga mysafirët që luajnë dhe të kërcejnë pasi familja e tij ka shpëtuar nga bushtra e cila në të ardhmen do të shndërrohej në kancer për ate familje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*