Efi Vjen Nga Përputhen”, Arbana-Luizit: Si Kiara Që Bën Dashuri Poshtë Jorganit

Luizi deklaroi në një moment gjatë debatit me Efin se nuk do të donte që motra e tij të merrte pjesë në një program dashurie si ai që ishte pjesë Efi.

Megjithatë një gjë e tillë nuk i pëlqeu Arbanës e cila iu kundërpërgjigj duke i thënë se nuk do të kishte dashur të dëgjonte dikë duke thënë të njëjtën gjë për një vajzë që bënte dashuri poshtë jorganit në një format televiziv, duke iu referuar raportit të Luizit dhe Kiarës

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*