Eshte 80 vjeçe, nënë Qamilja thur çorape për të blere bukë! Nusja e djalit eshte keq: Q aj nga inati, nuk jetohet kështu

Nënë Qamilja është 80 vjeç. Ndonëse krahët i dhembin e sytë i ka të enjtura, nënë Qamiilja punon papushuar.

Në zonën e ish parkut të autobusëve atë e gjen çdo ditë duke punuar me shtiza çorape leshi, të cilat më pas i shet dhe me ato para siguron paratë që i duhen për ushqim.

“KAM NJA KATËR VITE QË DAL KËTU. NGA HALLI JO NGA QEJFI SE PO TË ISHTE ASHTU DILJA NË KAFE ME PLAKAT. NË DITË MARR 2000, 3000 DERI NË 5000 LEKË. I MBLEDH LEKËT DHE PASTAJ MARR BUKËN, JO VAJI, JO SHEQERI, JO KAFJA. PLEQËRIA I DO TË GJITHA”, THOTË AJO.

Probleme shëndetësore ka pasur shpesh, por kushtet e ekonomike e detyrojnë 80-vjeçaren që prej 4 vitesh, çdo ditë nga që herët mëngjes të dalë në rrugë në mes të diellit e shiut, dhe të punojë.

“KAM SHUMË PROBLEME, QË VIJNË NGA PLEQËRIA”, RRËFEN AJO.

Jeta e vështirë dhe vuajtjet që nuk i janë ndarë, e bëjnë nënë Qamilen të përhumbet mes lotëve e kujtimeve të trishta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*