FEMIJET E VEGJEL NUK E MBAJNE MEND BABAIN E TYRE, MOMENT I DHIMBSHEM NE AEROPORT (VIDEO)

Ky është kuptimi i vërtetë i jetës. Djemtë e mi nuk e dinin kush isha./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë po e ndaj këtë me të gjithë, kështu që ata e dinë se çfarë kalojnë disa nga luf t ë rat që ne si anëtarë të ushtri së, kur kthehen nga dislokimi dhe fëmijët e tyre nuk e dinë se kush janë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shtë një l uft ë që përpiqet të rikthehet në aktivitetet e gjërave ashtu siç është dhe disa nuk e kuptojnë se si ndihet të kthehet me ato që doni.Kuptimi i vërtetë i jetës thote ai./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*