Flini rehat! Metoda uѕhtarake рër të rënë në gjumë për dy minuta, funkѕionon me të gjithë (fotot)

Teknika që kërkon disa javë për t’u perfeksionuar është krijuar nga ushtarakët amerikanë dhe ka funksionuar edhe në mjedise me stres të lartë, siç janë zonat e luftës.

Njerëzit thonë shpesh se çelësi i një dite produktive është “një gjumë i mirë një natë më parë”.
Por sot njerëzit kanë shumë gjëra në kokë të cilat nëse nuk i sistemojnë siç duhet marrin kontrollin e mendjes së tyre.

Teknika ushtarake është bërë së fundmi e njohur në internet teksa revista Glamour e quan një mënyrë të thjeshtë dhe efektive për të rënë në gjumë si për ushtarakët dhe civilët.
Ajo është shpejguar në fakt në librin e vitit 1981 ‘Relax and Win:

Championship Performance’, i krijuar për të luftuar stresin e ushtarakëve të lodhur që nuk arrinin të flinin nga stresi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*