Florian Binaj e ben ‘per pese pare’ Ermal Mamaqin-E quan fallco

Flor Binaj, është njëri nga aktorët më të mirë shqiptar.Rolet e tij, e ka bërë atë të jetë shumë i famshëm dhe i veçantë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Së fundi, aktori gjatë një inter viste është pyetur rreth disa pe rsonazheve, e kur erdhi radha tek Ermal Mamaqi, ai ka habitur me deklaratën e tij.Sip as Binajt, Mamaqi nuk është i vërtetë LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*