(Foto) U bë baba i një djali/ Pirro Çako fotografohet me të shoqen 20 vite më të re dhe djalin e vogël

(Foto) U bë baba i një djali/ Pirro Çako fotografohet me të shoqen 20 vite më të re dhe djalin e vogël Pirro Çako, 55-vjeç, është një ndër këngëtarët dhe kompozitorët më të suksesshëm në Shqipëri dhe jashtë saj. Ai ka kompozuar shume këngë, por jetën e tij private e ka mbajtur larg mediave duke u treguar shumë i kujdesshëm. Ai ka më shumë se një vit që është bërë baba i një djali të quajtur, Amadeus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*