Ftoi Shokët Për Ditëlindje Por Askush S’i Erdhi, Vogelushit Te Pi Kelluar I Vjen Surpriza Qe Ka Pre Kur Të Gjithë

Fytyra e pikëlluar e këtij djali të vogël ka prekur me mijëra zemra sot. Atij nuk i erdhi asnjë nga shokët e kopshtit te festa që organizoi në një piceri.Mamaja thotë se ajo kishte përgatitur qeska me ëmbëlsira për ftesa dhe kishte folur me disa prej prindërve, të cilët i patën thënë se do të vinin.Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:Por pasi lajmi u bë viral nëpër internet, djali ka marrë oferta nga më të ndryshmet. Një prej tyre është ekipi Phoenix Suns. Ata i kanë ofruar bileta falas te një ndeshje e rëndësishme, dhe madje që ta shohë bashkë me ekipin. PER TE LEX.UAR ME SHUME JU FT.OJM QE TE SHTY.PNI HAP.SIREN REK.LAMUESE POS.HT

Fytyra e pikëlluar e këtij djali të vogël ka prekur me mijëra zemra sot. Atij nuk i erdhi asnjë nga shokët e kopshtit te festa që organizoi në një piceri.Mamaja thotë se ajo kishte përgatitur qeska me ëmbëlsira për ftesa dhe kishte folur me disa prej prindërve, të cilët i patën thënë se do të vinin. PER TE LEX.UAR ME SHUME JU FT.OJM QE TE SHTY.PNI HAP.SIREN REK.LAMUESE POS.HT

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*