Futu në Iajm dhe qëlloja emrin kësaj bime, shpërblimi 500 euro

Futu në Iajm dhe qëlloja emrin kësaj bime, shpërblimi 500 euro

Lulëzon nga pranvera në vj.eshtë dhe është një shtesë e shkëlqyeshme për maka.ronat dhe rizoton, por është më e popullari,zuara si një supë. Në çfarë.do forme që ta konsumoni, hithra nuk ka nevojë të gatuhet shumë, mjafton th,jesht ta avulloni për 2-3 minuta. Kjo do të ruajë maks.imalisht vetitë e saj ushqyese dhe shëruese. Çfarë thotë shke,nca për këtë bimë, cilat janë efektet e saj të do.bishme? JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORE dhe te fitoni 500euro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*