Grabitet Nga Skifterët Shqiptar Tualeti Prej Ari 18 Karat Në Pallatin Historik

Grabitet Nga Skifterët Shqiptar Tualeti Prej Ari 18 Karat Në Pallatin Historik/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një burrë është vënë në pranga për vjedhjen e një tualeti që kushton plot 1 milionë paund.VC-ja prej ari 18 karat u vendos si atraksion për turistët në Pallatin Blenheim në Oxfordshire disa muaj më parë dhe si duket ‘gjuetarët’ e arit ia kishin vënë syrin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vepra e artit që është vjedhur është një tualet i bërë me ar me një vlerë të madhe që ishte vendosur si atraksion për vizitorët e pallatit.”Besohet që një grup grabitësish kanë përdorur të paktën dy automjete gjatë vjedhjes. Vepra e artit nuk është gjendur ende ndërsa pritet që personat përgjegjës të vihen përpara drejtësisë.Policia njoftoi gjithashtu se lidhur me grabitjen është vënë në pranga një burrë 66-vjeçar.E dizajnuar nga artisti Maurizio Cattelan, kjo vepër arti që ishte tërësisht funksionale si tualet mbante emrin “Amerika” dhe më herët është shfaqur në SHBA./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*