Greqia Fillon Zbatimi I Ligjit Të Ri Të Emigracionit..

Greqia Fillon Zbatimi I Ligjit Të Ri Të Emigracionit..

Përfitojnë leje qëndrimi emigantët që edhe pse janë të paligjëshëm, vërtetojnë që kanë të paktën 7 vite qëndrim në Greqi. (Nga 10 vite që është aktuaisht

Përfitojnë leje qëndrimi nënat emigrante që kanë lindur fëmijë në Greqi dhe nuk kanë leje qëndrimi -Përfitojnë leje qëndrimi emigrantët që humbën lejet e qëndrimit vitet e fundit

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*