Grida Duma: Unë jam akoma beqare/ Ky vend s’ka burra dhe …

Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma, ësht një ndër figurat më tërheqëse nga radhët e politikës.

Ndonëse, njihet për karakterin e saj të fortë dhe mjaft diskret, Grida së fundmi ka vendosur që të thyejë këtë “rregull” dhe të flasë për jetën e saj personale.

Në një intervistë për emisionin humoristik “Klanifornia”, Grida Duma ka bërë me dije se është ende beqare, madje ka shtuar detaje edhe se çfarë mendojnë njerëzit për të, lidhur me karakterin e saj.

PJESË NGA BISEDA:

“Fevzo“: Vazhdon akoma “single”

Grida Duma: Po, po. Kjo dihet. Është fakt i ditur, pavarësisht se ne…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*