Gruaja 46-vjeçare: Me vjen pak tu.rp prej moshes por kam nevoj per nje djale te ri qe te me….

Gruaja 46-vjeçare: Me vjen pak tu.rp prej moshes por kam nevoj per nje djale te ri qe te me….

Gruaja 46 vjeça.re: Më vjen pak turp prej moshës por kam nevoj për një djalë të ri që të më…Ne faqen ton ka ardhur nje mez.ash, nje kerkes qe ne duhet ta shpe.rnd.ajm, eshte nje grua vjecare e cila ka nje haIIe, i vjen pak tu/rp por nuk mund te duron dhe ka vend.osur qe te kerkoj nje djale te ri, qe tia mb/ush nev.ojat per/sonale e ne vec.anti ato ne sht/rate..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*