Gruaja 46-vjeçare: Me vjen pak tu.rp prej moshes por kam nevoj per nje djale te ri qe

Gruaja 46-vjeçare: Me vjen pak tu.rp prej moshes por kam nevoj per nje djal e te ri qe te me..

Gruaja 46 vjeça.re: Më vjen pak turp prej moshës por kam nevoj për një djalë të ri që të më…Ne faqen ton ka ardhur nje mez ash, nje ker kes qe ne duhet ta shpe rnda jm, eshte nje grua vjecare e cila ka nje haIIe, i vjen pak tu/rp por nuk mund te duron dhe ka ven dosur qe te kerkoj nje djale te ri, qe tia mb/ush nev ojat per/sonale e ne vecanti ato ne sht/rate..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*