Gruaja e tij humbi jetën në rrugë! Kur ai i afrohet trupit pajetë, sheh objektin që ajo ‘fshihte’ e thotë: “mos ma bëj këtë..

Gruaja e tij humbi jetën në rrugë! Kur ai i afrohet trupit pajetë, sheh objektin që ajo ‘fshihte’ e thotë: “mos ma bëj këtë..

Gruaja e tij humbi jetën në rrugë! Kur ai i afrohet trupit pajetë, sheh objektin që ajo ‘fshihte’ e thotë: “mos ma bëj këtë..”Stiven Nesh dhe Paula Simson, ishin njohur në Universitet dhe sa herë i pyesnin se si ishte lidhja e tyre, ata gjithnjë përgjigjeshin: “Si një dashuri me shikim të parë”.Stiven kishte studiuar për stomatologji, ndërsa Paula ishte e fiksuar pas fëmijëve, ndaj dhe kishte studiuar për pediatri. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..lexo me teper

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*