Gruaja e xhaxhait i nxjerr në shitje vī̄ rgjërinë, 17-vjeçarja nga Tirana luan nga mendja nga cfare i ndodh…!!!

Pak javë më parë një vajzë e re iu drejtua policisë për të den.oncuar nusen e xhaxhait, pasi sipas saj, i kishte nxjerrë në shitje vir.gjërinë.17-vjeç arja nga Tirana ishte shprehur para uniformave se 32-vjeçarja D.S, bashkëshortja e xhaxhait, kishte folur me disa persona në Instagram dhe u kishte ofruar atyre mbesën e burrit.17-vjeça rja vendosi në dispozicion të hetuesve edhe disa numra telefoni, që sipas…JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POSHT..lexo me teper

Pak javë më parë një vajzë e re iu drejtua policisë për të den.oncuar nusen e xhaxhait, pasi sipas saj, i kishte nxjerrë në shitje vir.gjërinë.17-vjeç arja nga Tirana ishte shprehur para uniformave se 32-vjeçarja D.S, bashkëshortja e xhaxhait, kishte folur me disa persona në Instagram dhe u kishte ofruar atyre mbesën e burrit.17-vjeça rja vendosi në dispozicion të hetuesve edhe disa numra telefoni, që sipas…JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POSHT..lexo me teper

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*