Gruaja nga Tirana nuk shkon per dreke tek vjehrra por tek e ëma, burri ben te PAPRlTUREN..!!

Gruaja nga Tirana nuk shkon per dreke tek vjehrra por tek e ëma, burri ben te PAPRlTUREN..!!

Në një lidhje li.ve në emisionin “Al do Morning Show”, gazetarja e cila raporton ngj.arj.et nga Tirana, ka treguar një histori të paz a ko ntë të një çi.fti nga kryeqyteti.Ajo tha se gruaja kishte kë.rkuar që të shkonte ditën e djeshme për dr.ekë tek familja e nënës së saj, ndërsa ba.shkësh.orti nuk kishte dashur ta lejonte.Ai i kishte thënë se i kishte pre.mt.uar nënës së tij për të shkuar e për dr.e.kuar atje, por gruaja kishte ng ul ur kë.mbë dhe si për.fun.dim ajo kishte shkuar tek familja e saj dhe ai tek e tij..
Por kur ishte kthyer në shtëpi, burri i n er vo.z uar nga veprimi i saj e kishte d hu .n u. ar dhe më pas e kishte dëb ua r nga shtëpia, duke i thënë se me.që zgjodhi atë, të ikë nga shtëpia e tij dhe të shkojë tek nëna e saj..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*