Gruaja ngrihet të ushqejë fëmijën, kamarierja i shkruan diçka sho.kuese burrit në faturë

Gruaja ngrihet të ushqejë fëmijën, kamarierja i shkruan diçka sho.kuese burrit në faturë

Të qenit një nënë e një fëmije të vogël dhe ta ushqesh atë me gji në një vend publik nuk është gjithmonë e lehtë. Mund të besojmë se ne kemi përparuar shumë në shoqërinë tonë, por ende sot ka njerëz që kanë mendime të kundërta dhe mund të ankohen me zë, ose të hedhin vështrime të këqija, kur shohin një grua që po përpiqet të ushqejë me gji një fëmijë të porsalindur.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*