Gruaja shqiptare qe lavron dhe vozite te gjitha mjetet bujqesore

Ajne Nitaj, është një grua nga fshati Drenoc i komunës së Deçanit, e cila së bashku me ba.shkë.sho.rtin e saj, Ymer Nitaj, kanë në pr.onë.si një fida.nis.hte e cila merret me prodhim të mate.ria.lit fid.an.or dhe dru-frutor që 17 vite.Në këtë fidanishte, përveç punëtorëve sezonal, punën më të madhe e bëjnë pjesëtarët e familjes Nitaj Ajnja, tregon se si është krah i djathtë i punës në këtë fi.dan.ish.te për bashkëshortin e saj…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*