Gruas që u martua 11 herë, i dështon edhe martesa e 12-të

Një grua ka mbetur e shk.atërr.uar pasi i fejuari i saj i 12-të anuloi dasmën e tyre.

Monette Dias, 52 vjeçe, ka bërë tashmë 11 dasma, dhe asnjëra prej tyre nuk funksionoi.

Dizajnerja nga ShBA shpresonte të gjente një bashkëshort të 12-të dhe të fundit. Megjithatë, për fat të keq nuk funksionoi.

“Është vërtet e dh.imbshme për mua të kem një tjetër dë.shtim, sidomos në këtë marrëdhënie ku u përpoqa shumë”, tha ajo

Motra e saj, Marcie, tha se ajo nuk ishte e sh.qetësuar kur motra e saj u martua dy ose tre herët e para.

Megjithatë, pasi ai u martua njëmbëdhjetë herë, ajo sh.qetësohet se motra e saj nuk do ta takojë kurrë personin e duhur.

Megjithatë, Monette nuk e ka hu.mbur shpresën me martesën,.

“Unë ende do të vazhdoj të shpresoj që më në fund të kem një martesë të mirë”, shtoi ajo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*