Habit Florian Binaj: Nëse Nuk Do Isha Martuar, Gruaja Ime Do Ishte …

Florjan Binaj është një nga aktorët e humorit më të dashur për publikun shqiptar. nGjatë emisionit Shiko kush luan, aktori tha se nëse nuk do të kishte njohur Sadinën, bashkëshorten e tij në Lice, sot do të kishte në krah moderatoren e njohur Bora Zemani.

Gjatë lojës me pyetje direkte, Aurela Hoxha e pyeti Florin: Me kë nga vajzat e ekranit do të ishe lidhur nëse nuk do të kishe njohur Sadinën në shkollë të mesme?

Dhe përgjigja e tij ishte e qartë: Do të isha me Bora Zemanin!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*