Habit Olta shkon dhe puth në buzë Kiarën, para syve të Luizit sepse…(VIDEO)

Luizi pò ushqehej, teksa afrimi i tij befas te Kiara, bëri ajò të largòhej. òlta e pyeti nëse u afrua për ta puthur, gjë të cilën e bëri vetë më pas.

òlta: “Erdhe me e puth tani me gòjën me vezë?”

Luizi: “Jò dòja të shihja diçka tjetër. Ik ma puth 1 sekòndë, më tregò se si”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*