“Hiqe atë o Arjan Çani, ke nga cmon ti?” Grida Duma sh tanget nga ajo që sheh, reagon urgj ent Çani

Në emisionin ‘Zonë e Lirë’ka qenë dje e ftuar Grida Duma. Në strishën poshtë ekranit, shkruhej: “Grida Duma, shefe e opozitës?”.

Kjo gjë nuk ka kaluar pa u vënë re nga Duma e cila i kërkoi Moderatorit dhe gazetarit që ta hi qte pjesën shefe e opozitës, pasi në këto momente mes opozitës kërkohet kompaktësi dhe jo dive rsion.

Në këto Çani i tha se ishte një pr ovo kim nga ana e tij nëse do e vinte re ajo këtë gjë apo jo.

Pjesë nga biseda në studion e Zonë e Lirë

Grida Duma: O Çani të të kërkoj unë ty një gjë, që shefja e re e opozitës ta he qësh?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*