Histori dashurie si ne filma: Çifti nga Kosova qe u njohen ne femijri, gjejne njeri-tjetrin pas 13 vitesh qe kishin umbur kontaktet

Mari.gonë Berisha, ishte vetëm 5 vjeçare kur njohu b.a.shkëshortin e saj.Ajo jetonte në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por në Kosovë kishte një sh.ok me të cilin luante kur vinte në pu.shime, shkruan ga zeta jone.Ata të dy m.adje kishin bërë edhe një fotogr.afi bashkë në një d.asmë dhe secili prej tyre kishte një kop.je të saj.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Por jeta bëri që ata të h.umbin kontaktet për plot 13 vite.Katër vite më parë ata gjetën sërish njëri-tjetrin dhe u lidhën bashkë.Lidhja e tyre u kur.o.rëzua me mar.tesë në gushtin e vitit 2019.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*