HlSTORlA e shkodrαnes: “Me fejυan me djaIin qq ρυthesha ne hγrje te ρaIIatit, por shoferi i fυrgonit…”

Të tjerë duam, të tjerë na duan dhe të tjerë marrim!”. E tillë është edhe historia e një vajze të re nga Shkodra, e cila ka rënë në dashuri me një djalë, e ai nuk është aspak përsoni me të cilin është fejuar. Kjo është historia e saj e rrëfyer. “Jam studente në Tiranë, por kam kaluar pjesën më të madhe të jetës në Parrucë. Me pak fjalë jam vajzë qyteti, edhe pse më kanë fejuar qysh 17 vjeçe me djalin që më kapen duke u pu.th në shkallët e pallatit..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Gjithçka dukej mirë në fillim, por unë ende nuk kisha shkuar me të fejuarin. Kur shkuam për herë të parë nuk kam ndjerë asgjë. Ju betohem asnjë gjë. Por mendoja se ashtu ishte marr.ëdhënie dhe vazhdoja e respektoja të fejuarin. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*