“I Dhurova Burrit Grua Të Përkohshme Simpatinë E Rinisë”, Ikballe Huduti Nuk Ndalet Me Deklarata Shokuese..

Ikballe Huduti ka folur në “Shqipëria Live” për deklaratat që ajo ka dhënë në lidhje me martesat me shumë gra të burrit të saj. Huduti deklaroi se islami i lejon martesat me shumë gra dhe se unë ia bëra dhuratë burrit tim gratë e tjera se doja t’i fokusohesha fesë.

Një ndër gjërat që ajo tha ishte se ka insistuar ajo që bashkëshorti i saj të mos kishte asnjë mungesë, duke i ofruar kandidatura për martesë të përkohshme. Në njërën prej martesave të përkohshme që partneri i Ikballes ka bërë, kandidatja ka qenë një pëlqim i tij përpara martesës me të.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*