I Vuri Notën 9 Vajzës Së Enver Hoxhës, Ja Çfare I Ndodhi Mësuesit Me Pas.?

Regjimi di kt at or ia l që u vendos në vendin tonë nga Enver Hoxha ka qenë një ndër më të egrit dhe më mi.zorët. Fëmijët e diktatorit kanë qenë sigurisht edhe më të përkëdhelurit dhe ishte e pamundur që t’i prekje ata apo edhe të guxoje tu vije notën 9.

Por një mësues e ka bërë këtë. Bëhet fjalë për Kastriot Bezati, i cili i ka vendosur notën 9 vajzës së Enver Hoxhës, Pranverës. Ai ka treguar:Mua më çuan për praktikë në gjimnazin “Petro Nini Luarasi” në Tiranë. Ky gjimnaz ishte shkolla ku mësonin fëmijët e udhëheqjes. Unë shumë gjëra s’i dija dhe shkova për të dhënë mësim me atë dëshirën për të qenë korrekt dhe idealist. Një ditë çoj në dërrasë një vajzë simpatike me emrin Pranvera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*